O kentte eğitime ara verildi. Kararı valilik açıkladı. Engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak. İşte okulların tatil edildiği ilçeler

Artvin’de etkili olan kar yağışıyla birlikte Artvin merkez, Borçka, Murgul, Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde bugün (20 Şubat Pazartesi) eğitime bir gün ara verildi. Kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de 1 gün süre ile idari izinli sayılacağı belirtildi.

Artvin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kentin bazı bölgelerinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Artvin merkez, Borçka, Murgul, Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde eğitim öğretime 20 Şubat Pazartesi günü ara verildiği ifade edildi.

Açıklamada, il merkezi ve söz konusu ilçelerde, kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de 1 gün süre ile idari izinli sayılacağı belirtildi.

Ünlü markada yine domuz eti skandalı! Derin Talu'dan şok kilo açıklaması "Akıl sağlığım" Altın yine zirveye koşuyor! İşte son durum Afra Saraçoğlu'nun o sahnesi derslere konu oldu Minik Teoman'ın yürekleri yakan ölümü Kilolarca altın takılmıştı Dalveren'den şok istek!