Nihat Doğan'dan akil insan çıkışı

Halk Haber TV'ye telefonla bağlanan şarkıcıdan 'akil insan' açıklamaları.

Nihat doğan, Bekir Bozdağ'a çok sert çıktı. Doğan, Akil insanlar listesinde adının olup olmadığıyla ilgili yorumu sorulan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın gülerek karşılamasına tepki gösterdi. Doğan  Bozdağ'a ateş püskürdü. Doğan,  "Bence Bekir Bey kendisi gülünecek durumda" dedi.



Doğan, Halk Haber Tv'de Güniçi programında akil adamlar listesini değerlendirerek, oldukça ilginç açıklamalarda bulundu.



Doğan hükümette yer alan bazı bakanlnların ne işe yaradıklarını anlayamadığını hiç olmayacak koltuklara oturduklarını da ifade etti. Doğan,  "Uyuyan bakanların, taklacı bakanların, olduğu parlemantoda Nihat Doğan niye olmasın" dedi. Doğan 20 yıldır yemin etmek dışında başka hiçbir şey yapmayan vekillerin olduğuna da dikkat çekti. Şu anda da hala kabine de ne yaptıkları belli olmayan bakanların olduğunu belirten Doğan, vekil olmak istediği için tavır değiştirdiği iddialarını ise yalanladı. . 



Doğan akil adamlar listesinde yer almamasını tepkiyle karşıladığı yorumalarına ise böyle bir beklenti içinde olmadığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Doğan barış sürecine ve AKP'ye en büyük desteği kendisinin verdiğini, kapatılma sürecinde de hükümete destek olduğunu anımsattı. 



Nihat Doğan listede yer alan bazı sanatçıları da eleştirdi. Yılmaz Erdoğan, Hülya Koçyiğit, Hülya Avşar ve Kadir İnanır'ın akiller listesinde yer almasını ise anlamadığını söyleyerek " bu isimlerin bu listede ne işi var" diye konuştu.  Doğan Kadir İnanır'a da tepki göstererek " onun ne projesi var ki, projeler üreten benim" dedi. 



Doğan sanatçının "tepkisiz" olmasına ise tepkiliydi. Susan sanatçı olmaz" diyen Doğan, bazılarının darbe döneminde de sustuğunu söyledi.  



Doğan, biz bildiğimiz yoldan gitmeye devam edeceğiz yorumunu yaparken, "zulme ve zulüm edene de karşıyız" dedi.  



Doğan, bundan sonra da barış için çalışmalarını sürdüreceğini projeleri olduğunu da söyledi.



İşte, o açıklamalar:




Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?