Nicolo Zaniolo'nun yeni takımını duyurdular! Galatasaray'da yalnızca bir maça çıkan Nicolo Zaniolo yeniden İtalya'ya dönüyor

Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında oyunda sonradan girerek gol sevinci yaşayan Nicolo Zaniolo hakkında İtalyan basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana gündemden düşmeyen Nicolo Zaniolo hakkında yeni bir transfer iddiası daha gündeme geldi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi döneminde sessiz sedasız sarı-kırmızılı ekibe imza atan Nicolo Zaniolo, Türkiye'ye gelir gelmez taraftarın kalbini kazanmıştı.

Galatasaray'ın yürüttüğü yardım çalışmalarına ayağının tozuyla katılan Zaniolo, ayrıca 400 bin TL bağışta bulunarak Türkiye'ye olan bağlılığını hemen gösterdi.

ALANYA MAÇINA SONRADAN GİRİP ŞOV YAPTI

Alanyaspor ile oynanan özel maçta oyuna sonradan dahil olan Nicolo Zaniolo ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Cimbom'un 4-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçta takımının son golünü atan Nicolo Zaniolo performansıyla büyük beğeni topladı.

JUVENTUS KESENİN AĞZINI AÇACAK

Galatasaray'la henüz bir maça çıkan yıldız isim hakkında transfer iddiaları kesilmiyor. İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Juventus'un Galatasaray'a transfer olan ve 35 milyon Euro serbest kalma bedeli olan Nicolo Zaniolo'yu transfer etmeyi düşündüğünü yazdı.

Haberde Allegri'nin Nicolo Zaniolo'nun dışında Sassuolo'da forma giyen Davide Frattesi'yi de kadrosunda düşündüğü iddia edildi. Allegri'nin gelecek sezondan itibaren takımı İtalyan oyuncular ağırlıklı oluşturmak istediğine yer verildi.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?