Nicolo Zaniolo'dan sonra 50 milyon Euro'luk yıldız da Galatasaray'a geliyor

Victor Nelsson'a gelen teklifler nedeniyle savunmaya takviye yapmayı düşünen Galatasaray rotasını Almanya'ya çevirdi.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi rotasıyla transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Bayern Münih'te forma giyen 27 yaşındaki Lucas Hernandez için girişim yapacak olan sarı-kırmızılı ekip bu ismi bir fırsat transferi olarak görüyor. Lucas Hernandez yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalmış ve Upamecano transferinin ardından sakatlıktan dönmesine karşın ilk 11'deki yerini kaybetmişti.

Rotasyonda da forma şansı bulmakta zorlanan Lucas Hernandez, Alman devinden ayrılacağını yakın çevresine iletti. Bayern Münih ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Lucas Hernandez bu sezon forma giydiği 11 maçta 1 gol ve 1 asistle mücadele etti.

LUCAS HERNANDEZ KİMDİR?

Lucas Hernandez 14 Şubat 1996 yılında Fransa'da dünyaya geldi. Futbol hayatına İspanya'da başlayan Lucas Hernandez 2011 yılında Atletico Madrid'in altyapısına katıldı. Gösterdiği başarılı performansla 2015 yılında Atletico Madrid'in A takımına yükselmeyi başaran Hernandez, İspanya'da Atletico Madrid ile önemli başarıların altına imza atarken 2018 yılında Fransa ile Dünya Kupası'nı kazandı. Fransız oyuncu 2019 yılında tam 80 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer oldu.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor Nisan ayında uğurlu günleriniz belli oldu İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Ons altında yeni rekor: Uçuşa geçti Son Dakika... İstanbul'da çok büyük yangın!