Müge Anlı'dan flaş milletvekili adaylığı açıklaması: Razı olmam teklif edilse de...

atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu, araşrımacı-gazeteci Müge Anlı, AK Parti'den milletvevekilliği teklifi aldığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Anlı, "Razı olmam teklif edilse de..." dedi.

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, AK Parti'den milletvekili adayı olacağına dair iddialarla gündeme geldi. Anlı ise kamuoyuna yansıyan bu iddiaları reddetti. 

Müge Anlı'nın yüzde 2.5'luk oy oranına sahip olduğunun öne sürülmesi üzerine açıklama yapan sunucu, "Bir kere çok az yüzde 2.5. Razı olmam teklif edilse de... Bugün ben kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç alıyorum. Benim siyasetle alakam yok. Yapmak da istesem onu biliyorsunuz yaparım. Meclis'te de kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım. Beni de abuk subuk TT yapmayın" dedi.

Anlı şöyle devam etti:

"Gelen teklif de yok. Aşk olsun hiç teklif de yok. Madem yapacaksınız yüzde 25 falan yapın da şanımız yürüsün. Siz öyle uydurursanız dalganız da böyle geçilir."

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor Yapay zekadan EURO 2024 Türkiye tahmini İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Yeniden Refah Partisi'nde toplu istifa şoku! Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi