Milli voleybolcu Ebrar Karakurt TRT muhabiri ile röportaj yaparken ilginç bir yönteme başvurdu. Ebrar Karakurt'un görüntüleri büyük ilgi çekti

Voleybol Dünya Şampiyonası'nda harikalar yaratan Filenin Sultanları Polonya'nın Lodz şehrinde karşı karşıya geldiği Kanada'yı set vermeden devirdi. Maça milli voleybolcu Ebrar Karakurt damga vurdu. Maçta devleşen Karakurt maçtan sonra da verdiği röportajla gündem oldu. Karakurt, röportaj verirken TRT muhabiri ile boy farkını bacaklarını açarak kapattı. Görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

Voleybol Dünya Şampiyonası'nda son 16 turuna Almanya'yı 3-0 mağlup ederek başlayan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya'nın Lodz şehrinde karşı karşıya geldiği Kanada'yı da 3-0 ile geçerek şampiyonada üst üste 6. galibiyetini elde etti. Grupta Sırbistan'ın Dominik Cumhuriyeti'ni mağlup etmesi sonrasında da Millilerimiz, çeyrek finali garantilemiş oldu.

İlk seti 25-22'lik skorla kazanan ay-yıldızlılar ikinci sette Kanada hücumlarını karşılamakta zorlandı. Setin sonlarına doğru 23-19 geriye düşen milliler seti çevirerek 26-24'lük üstünlük kurarak ikinci seti de kazandı.
Maçın yıldızıysa pasör çaprazı ebrar karakurt oldu. Maç sonrası Karakurt verdiği röportaj görüntüleri de maç kadar konuşuldu.

BOY FARKINA İLGİNÇ ÖNLEM

TRT Spor muhabiri Şeyda Şenürek'in paylaştığı görüntülerde Karakurt'un boyu muhabire yakın tutmak için bacaklarını açtığı görüldü. Şenürek, "Ebrar Karakurt ile maç sonu röportajımızdan Boylar anca bu kadar eşitlenebiliyor @karakurtebrar18" yorumunda bulundu.

İşte o görüntüler:

Sevilla, Arda Güler transferini bitirmeye yakın Alişan mide bulandıran olayı ifşa etti Arda Turan'ın ilk transfer hedefi Cenk Tosun Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanından çıkamadı Kerem Aktürkoğlu sezon sonunda veda ediyor Miguel Crespo'dan, İsmail Kartal'a mesaj