Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: PKK/YPG'li 4 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'nca Irak'ın kuzeyindeki 'Pençe- Yıldırım' operasyon bölgesinde 2, Zap bölgesinde 1 ve Barış Pınarı bölgesinde 1 olmak üzere toplam 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım operasyon bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hale getirilirken, TSK ve MİT’in koordineli çalışması sonucu Zap bölgesinde tespit edilen 1 PKK’lı terörist de SİHA operasyonu ile etkisiz hale getirildi. Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 1 PKK/YPG’li terörist de Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi. Böylece bugün 4 terörist etkisiz hâle getirilmiş oldu" denildi.



Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Joshua King, Fenerbahçe'den ayrılıyor Edirne sallanıyor. Binlerce kişi toplandı Alex de Souza, Antalyaspor'un başına geçiyor Galatasaray evinde gövde gösterisi yaptı Dries Mertens: Bu hafta görüşmeler olacak