Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den öğretmenlerin aşılanması hakkında açıklama! Bakan Özer oran verdi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer okullarda aşıları tamamlanmış ve antikor geliştirilmiş öğretmenlerin oranının yüzde 90 olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde Tarım Lisesi'ne dönüştürülmesi planlanan Tıbbiyeli Hikmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i okul girişinde Savaştepe Kaymakamı Mehmet Yüce, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, okul müdürleri ve öğrenciler karşıladı. Okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Özer, bu okulun Tarım Lisesi olmasının yanında, bir Ar-Ge merkezine çevrileceğini söyledi. Savaştepe ilçesinde bulunan eğitim kurumunun köklü bir okul olduğunu söyleyen Bakan Özer, okul alanının oldukça geniş olmasının büyük bir avantaj olduğunu söyledi. Bakan Özer, okul için gerekli bütün desteklerin verileceğini açıkladı.

Katma değerli ürünler üretilmesi noktasında okul yöneticilerine tavsiyelerde bulunan Bakan Özer, daha sonra okul binalarında da bir takım incelemelerde bulundu, öğrencilerle sohbet etti.

Bakan Özer'e; Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey, Belgin Uygur ve Yavuz Subaşı, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ile kurum müdürleri de eşlik etti.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor Yapay zekadan EURO 2024 Türkiye tahmini İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Yeniden Refah Partisi'nde toplu istifa şoku! Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi