Mezarlığın metal kapılarını çalmaya çalıştılar. İşte o anlar...

Tokat’ın Erbaa ilçesindeki hırsızlık girişimi yok artık dedirtti. İlçe mezarlığının 2 demir kapısı, 3 kişi tarafından çalınmaya çalışıldı. O anlar anbean kaydedildi. İşte o görüntüler...

Kaynak: DHA

Tokat’ın Erbaa ilçesinde mezarlığın 2 demir kapısı, 3 kişi tarafından yerinden sökülüp taşınmaya başladı. Şüpheliler olay yerine gelenleri görünce kapıları bırakıp kaçtı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Şehir Mezarlığı'nın A Kapısı'nda yaşandı. 3 kişi, mezarlığın 2 metal kapısını yerinden söküp taşımaya başladı.

Bu sırada mezarlığın karşısındaki evin önüne gelen motosikleti gören 3 kişi, kapıları bırakıp evin önündeki garaja saklandı.

Motosiklettekilerin eve geldiğini anlayan 3 kişi söktükleri kapıları olay yerinde bırakıp kaçtı. O anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, 3 kişinin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İnternetteki sahte ilanlara dikkat! Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı Arda Güler'den bomba evlilik açıklaması!