Mert Hakan'ın attığı gol elle oynama gerekçesiyle VAR'dan döndü, Fenerbahçe taraftarı ise sosyal medyada çılgına döndü! Hakem Ali Palabıyık'a tepki yağdı: VAR ekranına bile gitmeden nasıl iptal edersin?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mert Hakan'ın iptal edilen golü ilk yarıya damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 14. dakikasında Mert Hakan ceza sahası dışından nefis bir şutla topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi ancak Ali Palabıyık, VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyon öncesinde elle oynama olduğunu tespit etti ve golü iptal edildi.

İptal edilen gol sonrası Fenerbahçe taraftarı adeta çılgına döndü. Hakem Ali Palabıyık'ın VAR ekranına gitmeden golü iptal etmesi büyük eleştirilere yol açtı.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!