Mehmet Yalçınkaya son noktayı koydu! MasterChef Türkiye jürisinden ayrılıyor mu? Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye yarışmasından ayrılacağı iddiasına ilk kez yanıt verdi

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, fenomen programdan ayrılacağına dair çıkan haberlere ilk kez yanıt verdi. Fenomen yarışmanın Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ile jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye yeni sezonunda yer alacak mı? İşte, ünlü şefin ayrılık iddialarına verdiği yanıt.

tv8'in sevilen programlarından MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için geri sayım başladı. Jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın yer aldığı yarışma için yeni bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada Mehmet Şef'in kadrodan ayrılacağı ve yeni sezonda yerine başka bir şefin geleceği öne sürüldü. Bu söylentilerle ilgili sessizliğini koruyan Yalçınkaya, bir takipçisine verdiği cevapla iddialara son noktayı koydu.

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye, bu yıl dördüncü sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ocak ayında final yapan MasterChef Türkiye'de iki gün üst üste oynanan final etabında Eren ve Hasan, kıyasıya mücadele etmişti. İlk turda hazırladıkları üç yemekle avantajlı isim 65 puanla Eren olmuştu. Hasan ise 59 puan almıştı. 

ÜÇÜNCÜ SEZONUN ŞAMPİYONU EREN OLMUŞTU

İkinci etapta canlı yayında imza yemeklerini hazırlayan ikiliden yarışmanın kazananı, şeflerin oylarıyla Eren Kaşıkçı olmuştu. Masterchef 2021'in birincisi Eren yaptığı açıklamada, "Verdiğim sözü tuttum şef. Yine çok uzun bir yol oldu ama Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bence iki tane şampiyon var. Biri Hasan ikincisi benim" ifadelerini kullanmıştı. Eren ve Hasan kupayı birlikte kaldırmıştı.

Tüm bunların ardından yeni sezonu heyecanla beklenen MasterChef için beklenen açıklama Acun Ilıcalı'dan gelmişti. Ünlü televizyoncu, Survivor All Star'ın yayınlandığı Dominik'ten açıklama yapmış ve MasterChef Türkiye'nin temmuz ayında başlayacağını müjdeledi.

'MASTERCHEF KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK' İDDİASI


Üç sezondur jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın oturduğu yarışma ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Programın tatlı sert şefi Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda MasterChef'te yer almayacağı onun yerine yeni bir şefin geleceği iddia edildi.

YALÇINKAYA'DAN SON NOKTA

Bu değişiklik iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Instagram hesabını aktif olarak kullanan Mehmet Yalçınkaya bir takipçisine verdiği yanıtla hakkındaki haberleri açıklığa kavuşturdu. 

48 yaşındaki Mehmet Şef bir takipçisinin "Masterchef Türkiye'yi heyecanla bekliyoruz yola devam" notuna; "Devam" yanıtını verdi.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi