Medyaya operasyonun yolu açıldı!

CHP’li Ali Özgündüz, yeni yargı paketiyle ‘anayasal suça iştirak’ adı altında medyanın mallarına el koyma yetkisi çıktığını söyledi.

AKP’nin tartışmalı yargı paketindeki en önemli düzenlemelerden biri olan 'mal varlığına el koyma' kapsamının genişletilmesinin ardında muhalif basına yönelik operasyon hazırlığı iddiası gündeme geldi. CHP’li Ali Özgündüz, düzenlemenin basın özgürlüğüne kastedecek bir düzenleme olduğunu belirterek herhangi bir medya grubuna yönelik, 'anayasal suça iştirak' suçlamasıyla operasyon yetkisinin verildiğini belirtti.



Özgündüz, "Darbe girişimi nedeniyle medya organlarının mal varlığına el konulabilir. HSYK artık hükümetin elinde. Bu HSYK, sulh hâkimlerini atayacak. Son düzenlemelerle de istedikleri soruşturmaları açabilecekler" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?