'Medcezir'in yeni bölümünde heyecan dorukta!

Dizinin Cuma günü yayınlanacak ikinci bölümünde heyecan zirveye çıkacak.

'Medcezir'in 20 Eylül Cuma günü Star'da yayınlanacak ikinci bölümünde izleyiciyi heyecan dolu sahneler bekiyor. İkinci bölümün fragmanında alevler içinde, baygın bir şekilde yerde yatarken gözüken Yaman'ın yeni hayatına nasıl devam edeceği izleyicinin merak konusu. 



Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’ın  paylaştığı 'Medcezir'in merakla beklenen ikinci bölümünde Yaman’ın hikayesine kulak misafiri olan Ender, Yaman’a bir şans daha verir. Yaman kendisine verilen bu şansı çok iyi değerlendirmek, Serez ailesini hayal kırıklığına uğratmamak için büyük bir özveriyle Ender Hanım’ın yeni projesinin inşaatında çalışmaya başlar. Öte yandan Mira'yla aralarındaki karşı koyamadıkları yakınlaşma, Yaman'ı tehlikeye sokar. Mira'nın sevgilisi Orkun, bu yakınlaşmadan dolayı öfkelenir ve bu kıskançlık ateşi Yaman'ı en savunmasız anında yakalar.



Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’ın paylaştığı 'Medcezir'in ikinci bölümü 20 Eylül Cuma akşamı saat 20:00’de Star Tv’de yayınlanacak.


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?