Masumlar Apartmanı Ceylan kim? Masumlar Apartmanı’ndaki Ceylan’ın hikayesi ne?

TRT’nin sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezon Farah Zeynep Abdullah’ın hayat verdiği İnci karakterinin diziden ayrılmasından sonra Melisa Şenolsun Rüya karakteriyle diziye dahil oldu. Masumlar Apartmanı’nda yaşanan bir gelişmeyle beraber diziye Han’ın eski nişanlısı Ceylan katıldı. İzleyenler ise Masumlar Apartmanı’nda adı geçen Ceylan’ın kim olduğunu merak etti.

Masumlar Apartmanı, yeni sezona bomba gibi bir kadroyla geri döndü. Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasından sonra kadroya dahil olan Melisa Şenolsun, Rüya karakteri ile eleştirilerin odağı oldu. Masumlar Apartmanı dizisinde Han’ın eski nişanlısı olarak kadroya ise Ceylan karakteriyle bir yeni isim daha katılıyor. Ortaya atılan iddialar, bu oyuncunun Özgü Namal olduğu yönündeydi ancak Namal’ın kadroda yer almadığı ifade edildi.

MASUMLAR APARTMANI CEYLAN KİM?

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Masumlar Apartmanı'na son olarak Melisa Şenolsun “Rüya” karakteri ile dahil oldu.

Masumlar Apartmanı’nın 42. bölüm fragmanında, Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ın telefonu seyirciyi heyecanlandırdı.

Ceylan karakterine Özgü Namal’ın hayat vereceği iddia ediliyordu. Ancak Özgü Namal'ın kadroda yer alamayacağı belirtildi.

Masumlar Apartmanı Ceylan karakterine hayat vereceği iddia edilen bir diğer isim ise Kırmızı Oda dizisinde de rol olan Melisa Sözen oldu. Salı günü yayınlanacak olan yeni bölüm ile Ceylan karakterine hayat verecek isim de netleşmiş olacak.

MASUMLAR APARTMANI CEYLAN’IN HİKAYESİ NE?

Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan, Han'ın eski nişanlısı olarak diziye dahil oluyor. Ceylan, Han ile olan birlikteliğinde sorunlar yaşamıştır. Hayatını yurt dışında sürdüren Ceylan ile Han'ın aşkının Safiye nedeniyle bittiği düşünülüyor.

MASUMLAR APARTMANI 42. BÖLÜM ÖZET

İsteme sırasında yaşanan hadisenin ardından Gülben utanç ve ümitsizlik içinde kıvranır. Teselliyi ise kendi gibi anormal gördüğü tek kişide bulur. Safiye, bir yandan Gülben’le ilgilenmeye çalışırken bir yandan da Naci’nin dönüşünün sevincini yaşar. Bu sevinç, beraberinde korkuyu da getirir. İyileşmek bir kenara, Safiye’nin daha da kötülediğini görünce Naci ne yapacaktır? Naci’ninse bambaşka bir planı vardır.

Kendi yasını unutup ailesini toparlama derdine düşen Han, Safiye’ye gelen bir haberle sarsılır. Rüya ise Han’la ilgili yeni öğrendiği bir bilginin peşine düşer. Esat yaşananlardan dolayı şaşkın ve ne düşüneceğini bilemez haldedir. Gülben, tamamen ümidini kaybetmişken Esat onu bir kez daha şaşırtır.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu Nisan ayında uğurlu günleriniz belli oldu