Maria ile Mustafa setinde mangal partisi

Pazar akşamları atv ekranlarında yayınlanan, çekimleri Kapadokya’da devam eden Maria ile Mustafa’nın kamera arkasında mangal partisi verdiler. Oyuncular çekim aralarında mangal yakarak ekip arkadaşlarına köfte ekmek hazırladı.

Pazar akşamları atv ekranlarında yayınlanan, çekimleri Kapadokya’da devam eden Maria ile Mustafa’nın kamera arkasında mangal partisi verdiler.

Başrollerini Jessica May, Hilmi Cem İntepe ve Tamer Levent’in paylaştığı Maria ile Mustafa’nın oyuncu ve set ekibi, çalışmanın yanı sıra keyifli vakit geçiriyor. Çekim aralarında mangal yakarak ekip arkadaşlarına köfte ekmek hazırlayan oyuncular “Kamera arkasında bulunan ekip arkadaşlarımız, soğuk havalarda yoğun tempoda çalışıyor. Biz de onlara mangal yakmak istedik. Bir işin güzel olması için ekip ruhunun olması şart” dedi.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş