Maradona'nın hayatının anlatıldığı diziye cesur sevişme sahneleri damga vurdu! Diziyi 14 milyon kişi izledi

Oynadığı futbolla herkesi kendisine hayran bırakan bir efsaneydi Diego Armando Maradona. Futbolu kadar özel hayatı ile de çok konuşuldu. Maradona'nın çalkantılı hayatı dizi oldu. Diziye cesur sevişme sahneleri damga vurdu. Maradona geçtiğimiz yıl 25 Kasım'dan hayatını kaybetmişti.

Dünyaca ünlü futbolcu Diego Armando Maradona'nın inişli ve çıkışlı hayatı, ülkesinde dizi konusu oldu. Ünlü futbolcunun futbol hayatını, aşklarını, evliklerini anlatan diziye ise cinsel ilişki sahneleri damga vurdu.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Juan Palomino, Nazareno Casero, Nicolás Goldschmidt, Julieta Cardinali, Laura Esquivel, Mercedes Morán, Peter Lanzani, Leonardo Sbaraglia, Marcelo Mazzarello ve Pepe Monje'nin rol aldığı dizi, ilk bölümünden itibaren büyük ilgi gördü.

14 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Çekimleri 100 gün süren dizi, 240 ülkede izleyiciyle buluştu. Maradona'nın hayatını anlatan dizinin şu ana kadar 14 milyon izlendiği belirtildi.

İşte o diziden sahneler:

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger Meteoroloji'den 10'larca kente uyarı 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Akpınar'la Suphiye Orancı hakkında yeni iddia Yapay zeka derbinin skorunu tahmin etti Ankara'da korkunç gece: 2 ölü var