Mahzen operasyonunda Süleler örgütü çökertildi. Bakan Yerlikaya'dan flaş açıklama geldi: Elebaşı ile birlikte 9 şüpheli yakalandı

Türkiye'deki suç örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesabından açıklamaya göre Mahzen 4 Operasyonu'nda Süleler örgütü çökertildi. Operasyonda örgüt lideri ile birlikte 9 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabında flaş açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya, “Mersin’de düzenlenen ‘MAHZEN-4’ operasyonunda ‘Süleler’ olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalandı” ifadelerini kullandı..

Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

"Mersin’de düzenlenen “MAHZEN-4” operasyonunda “Süleler” olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi.

Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu bozan organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. Bir bir çökertip adalete teslim etmekte kararlıyız.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Çıkar amaçlı suç örgütü kurma, Kasten adam öldürme, Çok sayıda işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, Uyuşturucu madde ticareti, Nitelikli dolandırıcılık, Silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu: adet ruhsatsız tabanca, Muhtelif miktarda uyuşturucu madde, Çok sayıda fişek ve balistik yeleğe el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin Duası Sizinle.

Akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin! Dolar ve euro güne yükselişle başladı 2024 yılı yaş çay alım fiyatı belli oldu 60 erkeği hadım etti; testislerden salata yaptı! Meksika açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem Ankara'da feci kaza; ölü ve yaralılar var