Mahmut Orhan “Revo” isimli yeni görsel/işitsel projesi ile geri dönüyor

Mart ayında yayınlanacak olan ve küresel kültürel bütünleşmeyi sembolize eden “Pangea” isimli albümü sonrası başlayacağı yolculuğun Türkiye’deki ilk durağı, 7 Haziran Cuma günü KüçükÇiftlik Park olacak. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Uzun zamandır Dünya turnesinde olan, New York, Londra, Paris, Los Angeles, Miami, Mexico City, Toronto, Montreal gibi dünya başkentlerindeki Sold-out performansları ve Coachella, Ultra Music Festival, Arts of Wild, Zamna Tulum sahneleri ile 2023-2024 sezonuna damga vuran isim, yepyeni bir görsel/işitsel şov ile Istanbul’ a dönüyor.

Mart ayında yayınlanacak olan ve küresel kültürel bütünleşmeyi sembolize eden “Pangea” isimli albümü sonrası başlayacağı yolculuğun Türkiye’deki ilk durağı, 7 Haziran Cuma günü KüçükÇiftlik Park olacak. Konserlerin biletlerine bubilet.com.tr’ den ulaşabilirsiniz.

Gelenekselleşen Homecoming turnesinin bu seneki sürprizini kaçırmamak için, elinizi çabuk tutun.

Fenerbahçe, Cenk Tosun'a imza attırma peşinde Girona'nın, Şampiyonlar Ligi belirsizliği sürüyor Tunceli'de ilk kez görüntülendi Okan Buruk, El Kaabi transferinde ısrarcı İşte Türkiye'deki sıfır araç fiyatları Aziz Yıldırım gelirse Cengiz ve Dzeko gidecek