Madonna ile dans eden müzisyen Ferhat: "Rüya gibi bir deneyimdi."

MedyaTava, dünyaca ünlü yıldız Madonna ile dans eden müzisyen Ferhat'a sordu.

Dünyaca ünlü Babylon Berlin dizisinin setinde klip çeken ilk Türk sanatçı olma özelliği taşıyan Berlin çıkışlı oyuncu/müzisyen Ferhat, yeni teklisi “Let Me Be”yi yayınladı. Daha önce de Madonna ile birlikte dans etme deneyimini yaşamış olan müzisyene, efsane ile aynı havayı soluma deneyimini sorduk.

Madonna ile yollarınız nasıl kesişti?

Ferhat: Ben zaten küçüklüğümden beri büyük bir Madonna hayranıydım. Kendisi bir dönem Rusya, İtalya, Almanya, Amerika gibi ülkelerde fitness stüdyoları açmıştı. Gazetelere de ilan verilmişti, Madonna dansçılar arıyor diye. Ben de Berlin'den başvurdum ve auditiona çağırıldım. Çok zor bir koreografiydi. Bir şekilde seçildim. Bütün hafta boyunca 7/24 çalıştık. Sonunda büyük gün geldi. Ben karşımda Madonna’yı görünce bütün dans hareketlerini unuttum. Çünkü idolüm kanlı canlı karşımda duruyordu. Annem hiç sanatçı olmamı istememişti o yüzden ben de hep Madonna’nın annem olduğunu hayal ediyordum. O beni desteklerdi diye düşünüyordum. Sanki devam etmem için yanımda duran gizli bir melek gibi hep benimleydi hayatım boyunca.

Gözümün önünde gencecik bir kadın duruyordu ama aslında daha yaşlı yani olgun biri olduğunu bilmek garip bir duyguydu. Onu sıradan spor kıyafetleri içinde görünce, sanki bizden biri olduğunu hissettim. Şovdan sonra hatıra kalması için bir posterine imza atmasını istedim. Heyecandan posteri doğru düzgün tutamadığım için güzel bir imza atamadı ve bana şöyle dedi; “Bu aslında benim imzam değil”… Donakalmıştım. Sonra içimden şöyle dedim, “Sorun yok tatlım, ben seni bu imzanla da kabul ederim”. Hayatımın en güzel deneyimiydi.

Zaha, Okan Buruk'a ayrılık talebini iletti Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger İrfan Can Kahveci yuvadan uçuyor Meteoroloji'den 10'larca kente uyarı 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu DİKKAT! 24, 25, 26 Nisan'da etkili olacak