Luciano Spalletti, 'Dünyanın en iyi stoperi' demişti. Kim Min-Jae için 65 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan ve adını her geçen gün futbol dünyasına daha da fazla duyuran Kim Min-Jae'ye Fransız devi PSG talip oldu.

Napoli'nin bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde muazzam bir performans göstermesinde baş aktörlerden biri olan Kim Min-Jae değerini her geçen yükseltmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Napoli ile yeni sözleşmeye imza atan Kim Min-Jae'nin sözleşmesinde yer alan 40 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi 65 milyon Euro'ya yükseltilmişti.

''O DÜNYANIN EN İYİ STOPERİ''

İtalyan teknik adam Atalanta'yı mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Kim, her maç en az 20 tane inanılmaz iş yapıyor. Benim için o gerçekten dünyanın en iyi stoperi. Topu ayağına alıp koşmaya başladığında topu beş saniye içinde rakip cezasına sokabilecek yeteneğe sahip. Bu inanılmaz" ifadelerini kullanmıştı.

PSG 65 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIR

Savunmaya takviye yapmak isteyen PSG'de transfer listesinin ilk sırasında Güney Koreli stoper bulunuyor. Sergio Ramos ile yollarını ayıracak olan PSG, Kim Min-Jae'yi kadrosuna katarak savunmayı sağlama almak istiyor.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Tyler Dorsey, Fenerbahçe Beko kariyerini noktaladı Okan Buruk, Tete'nin ayrılmasına izin verdi Beşiktaş'ta, Ante Rebic sorunu giderek büyüyor İBB Meclisi onayladı; yeni metro hattı geliyor Tokat beşik gibi sallanıyor: Yine şiddetli deprem