Londra çıkışlı Türk yetenek Nilüfer Yanya ile bulutların üzerinde bir yolculuk

Geçtiğimiz haftalarda yeni albümü PAINLESS'tan stabilise adlı şarkısını yayınlayan Londralı Türk yetenek Nilüfer Yanya bu kez midnight sun adlı şarkısını dinleyiciyle buluşturdu. Hislerine cesurca ses verdiğini söyleyen Yanya'nın yeni albümü PAINLESS 4 Mart 2022'de yayınlanacak.

One Direction'dan Louis Tomlinson tarafından kurulan bir gruba katılma teklifini reddedip kendi müziğini geliştirmeye odaklanan Yanya, şarkısı için şöyle bir yorum yapıyor: “Şarkı, aşağı doğru düşmenin nasıl bir his olduğunu fark edip kendini o akışa bırakmakla ilgili. Lirikal olarak 'gece doğan güneş' imgesini, karanlıkta size yol gösteren bir ışığı ima ettiği için gerçekten seviyorum. Kanatlar ise özgürlük ve hafiflik gibi sembolleri temsil ediyor.”


 
 Nilüfer Yanya ilk albümü “Miss Universe”ün, Pitchfork, Billboard, Stereogum, Consequence of Sound, The Guardian, MTV, Noisey, The Independent, Paste, Under the Radar, Dazed ve CLASH tarafından 2019'un en iyi albümlerinden biri seçilmesiyle büyük bir üne kavuşmuştu.


 
Ebeveynleri de görsel sanatçı olan Nilüfer Yanya'nın yaratıcılığı her zaman kaderindeydi. Şimdi ise yaratıcı yolculuğunun bir sonraki aşamasına giriyor ve duygusal kırılganlığının derinliklerine doğru koşuyor. Hislerine cesurca ses verdiğini söyleyen Yanya'nın yeni albümü PAINLESS 4 Mart 2022'de yayınlanacak.

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi Zaha, Okan Buruk'a ayrılık talebini iletti İrfan Can Kahveci yuvadan uçuyor Meteoroloji'den 10'larca kente uyarı Yapay zeka derbinin skorunu tahmin etti Dünyaca ünlü Arjantinli yıldız hastanede!