Liverpool 9-0 Bournemouth MAÇ ÖZETİ İZLE

İngiltere Premier Lig'in dördüncü haftasında Liverpool sahasında ağırladığı Bournemouth'a gol yağdırdı. Liverpool rakibini 9-0 mağlup ederek, Premier Lig tarihindeki en farklı galibiyetlerden birini aldı.

İngiltere Premier Lig'in dördüncü haftasında Liverpool ile Bournemouth, Anfield'da karşı karşıya geldi.

İlk üç haftada galibiyetle tanışamayan Liverpool, Bournemouth'u 9-0 gibi tarihi bir skorla yenerek ligdeki ilk üç puanına uzandı. Klopp'ün ekibine galibiyeti getiren goller Diaz(2), Elliot, Alexander-Arnold, Firmino(2), Van Dijk, Mepham ve Carvalho'dan geldi.

Liverpool bu galibiyetle birlikte puanını 5'e yükseltti ve puan tablosunda 8. sırada yer aldı. Dördüncü maçında üçüncü mağlubiyetini alan Bournemouth ise 3 puanla 16. sıraya geriledi.

9 GOLLÜ GALİBİYET PREMİER LİG TARİHİNE GEÇTİ

Liverpool'un 9 gollü galibiyeti, Premier Lig tarihine de geçmeyi başardı. İşte Premier Lig tarihinde alınan en farklı galibiyetler:

Liverpool 9-0 Bournemouth
Manchester United 9-0 Southampton
Southampton 0-9 Leicester City
Manchester United 9-0 Ipswich Town
Tottenham Hotspur 9-1 Wigan
Manchester City 8-0 Watford
Southampton 8-0 Sunderland
Chelsea 8-0 Aston Villa
Chelsea 8-0 Wigan
Newcastle 8-0 Sheffield
Middlesbrough 8-1 Manchester City
Nottingham Forest 1-8 Manchester United

MAÇ ÖZETİ İZLE

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar TV karşısında giyinip soyunmayın görüntü alıyorlar Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı