Kuruluş Osman 66. Bölüm yayınlandı: Kuruluş Osman son bölüm izle

Kuruluş Osman, dün 66. Bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Burak Özçivit’in yer aldığı ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, her bölüm olduğu gibi dün akşam yayınlanan son bölümü ile de izleyiciyi meraklandırmayı başardı. Kuruluş Osman son bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimizin içerisine ekledik. İşte Kuruluş Osman 66. Bölüm izleme linki!

ATV’nin fenomen dizisi Kuruluş Osman, yeni sezona bomba gibi girdi. Geçtiğimiz sezon arasından sonra iddialı bir şekilde ekranlara dönüş yapan Kuruluş Osman, 66. Bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman’ın son bölümünde Osman Bey, çok sevdiği atını katleden kişinin peşine düşüyor. İşte Kuruluş Osman son bölüm izleme linki!

KURULUŞ OSMAN 65. BÖLÜMDE NE OLDU?

Orhan'ın doğumu bütün Kayı Obası'nı ve bölgedeki Türkmenleri sevince boğmuştur. Osman Bey'in beyliği günden güne büyürken bölgedeki etkisi sonucunda düşmanları da büyümektedir. Osman Bey'in yeni hamlesi sadece İnegöl Tekfuru Aya Nikola'nın değil; Harmankaya Tekfuru Mikhael Kosses ve Bilecik Tekfuru Rogatus Laskaris'in yanı sıra Bizans İmparatoru ve Katolik dünyasının da karşısına çıkmasına neden olur.

Öte yandan Osman Bey, Bala Hatun'un gebeliğini sır gibi saklarken, bu haber Malhun Hatun'a ulaşır. Malhun Hatun'un tepkisi iki hatun arasındaki ilişkiyi kökünden sarsacaktır.

KURULUŞ OSMAN 66. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Osman Bey'in Ortodoks dünyasının önemli din adamlarından birini kaçırmasının ardından Bitinya'da sular bulanmıştır. Mihail Koses, Rogatus Laskaris ve Aya Nikola, ittifak kararı almalarına rağmen Papaz Gregor'u bulup ele geçirmek için ayrı ayrı planlar yapmaktadırlar.

Çok sevdiği atı Karayel'in katledilmesi ile büyük şok yaşayan Osman Bey, katili bulmak için obada bilinçli bir güvenlik zaafiyeti oluşturarak zekice bir oyun kurar. Turgut Bey ise alplerini geri getireceğine dair söz veren Osman Bey'i sözünü tutamamış olmasına tepki gösterir.

Öte yandan Bala Hatun'un gebe olduğunu öğrenen Malhun Hatun, Bala Hatun'la iktidar mücadelesine girişir! Bala Hatun'un "Bu obanın baş hatunu benim" çıkışıyla gerilim yükselirken, iki hatunun çatışması oba halkını da etkiler.

Kuruluş Osman 66. bölüm FULL İZLE

Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanından çıkamadı Arda Turan'ın ilk transfer hedefi Cenk Tosun Pes artık böyle aldatma böyle savunma görülmedi! Kerem Aktürkoğlu sezon sonunda veda ediyor Miguel Crespo'dan, İsmail Kartal'a mesaj Saat 11 ile 16:00 arası açık alanda olmayın!