Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak. 2023 Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar. EYT'liler bayram ikramiyesi alacak mı?

Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı'nın öncesinde gözler bayram ikramiyesine çevrildi. 2018'de başlayan emeklilere ikramiye uygulaması senede iki defa hesaplara yatıyor. Peki Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? EYT'liler bayram ikramiyesi alacak mı?

Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri sorgulanıyor.

Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere senede iki defa ödenen bayram ikramiyeleri bu yıl 2 bin TL olarak hesaplara yatıyor.

Ramazan Bayramı ikramiyesi, bayramdan bir hafta önce hesaplara yatmıştı.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Kurban Bayramı ikramiyelerinin bayramdan önce hesaplara yatması bekleniyor.

Kurban Bayramı emekli ikramiyesiyle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emeklilerimizin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz." dedi.

EYT'LİLER BAYRAM İKRAMİYESİ ALACAK MI?

EYT kapsamında emekli olan kişiler de bayram ikramiyesinden yararlanacak.

2023 KURBAN BAYRAMI TAKVİMİ

Kurban Bayramı Arifesi- 27 Haziran Salı

Kurban Bayramı 1. Gün - 28 Haziran Çarşamba

Kurban Bayramı 2.Gün- 29 Haziran Perşembe

Kurban Bayramı 3.Gün- 30 Haziran Cuma

Kurban Bayramı 4. Gün- 1 Temmuz Cumartesi

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Bu yıl Kurban Bayramı'nın dördüncü günü cumartesi gününe denk geldi. Yarım gün sayılan arife ve pazar tatili de birleştirildiğinde Kurban Bayramı tatili bu sene 5,5 gün olacak. Tatilin 9 güne uzayıp uzamayacağı henüz bilinmiyor.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Tyler Dorsey, Fenerbahçe Beko kariyerini noktaladı Okan Buruk, Tete'nin ayrılmasına izin verdi Beşiktaş'ta, Ante Rebic sorunu giderek büyüyor Tokat beşik gibi sallanıyor: Yine şiddetli deprem Klozete peçete sermenin zararı ortaya çıktı