Kovid bulaştırılmasını isteyenlere 4 bin sterlin verilecek

İngiltere oldukça ilginç bir deneye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bir firma insanların deneysel aşılara veya tedavilere nasıl cevap verdiklerini saptamak için koronavirüs olacak gönüllüler arıyor. Deneyde yer alacak kişilere 4 bin sterlin (yaklaşık 50 bin TL) verilecek

İngiltere'de ülkenin başkenti Londra'da laboratuvara dönüştürülen bir otel, dünyada insanlara Kovid-19 bulaştıran ilk tesis olmaya hazırlanıyor.

Hürriyet’in New York Post'tan aktardığı habere göre, Open Orphan isimli firma virüsü taşımaya gönüllü olan kişilere 4 bin sterlin (yaklaşık 50 bin TL) verecek.
Ekip bu deney ile insanların deneysel aşılara veya tedavilere nasıl cevap verdiklerini saptamayı umuyor.

DİĞER VİRÜSLERDE DENENECEK! 

Şirketten konu ile ilgili yapılan açıklamada test kapsamında sadece Kovid-19 değil diğer virüs ve bakteriler de gönüllülere verilecek.

Gönüllüler yaklaşık 2 hafta boyunca bu tesisteki tek kişilik odalarda kalacak. Söz konusu testlerin önümüzdeki yıl başlaması planlanıyor.
Bir süredir bu deneyin hazırlıklarını yapan firma bu açıklama ile merakla beklenen projenin detaylarını ilk defa kamuoyu ile paylaşmış oldu.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Fatih Terim'in adı Al-Ahli ile anılmaya başladı Sergen Yalçın'dan şaşırtan karar ve imza Akpınar'la Suphiye Orancı hakkında yeni iddia 30 yıl önceki uçak faciası: 75 ölü