Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında İbrahim Kalın'dan açıklama... İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son sağlık durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın geçtiğimiz cumartesi günü koronavirüsün Omicron varyantına yakalandığı açıklanmıştı. Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan açıklama geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "Cumhurbaşkanımızın durumu düne, önceki güne göre daha iyi, doktorların öngörüsü birkaç güne negatife döneceği yönünde" dedi.

Muhalefetten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gelen geçmiş olsun dileklerine yönelik Kalın "Siyasi nezaket açısından güzel bir şey. İnşallah bunu siyasetin diğer alanlarına da taşımak mümkün olur" şeklinde konuştu.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Fenerbahçe'de, Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor Okan Buruk, Zaha hakkında son kararını verdi Bu besinler tansiyonu 12/8'de tutuyor Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı! Çivi batırdım İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlar dikkat