Konferans Ligi'nde eşleşmeler belli oldu: İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un UEFA Konferans Ligi Play-off turundaki rakipleri

UEFA Konferans Ligi eşleşmeleri belli oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un Play-off turundaki rakipleri İsviçre'de gerçekleşen kura ile netleşti.

Bu sezon Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'la temsil edildiğimiz UEFA Konferans Ligi'nde tüm temsilcilerimiz 3. ön eleme turuna adını yazdırmayı başardı.

Üçüncü ön eleme turunda Adana Demirspor-Osijek ile Beşiktaş-Nefçi Bakü ile Fenerbahçe ise Maribor ile eşleşti.

İlk ayağı perşembe günü oynanacak karşılaşmalar öncesi temsilcilerimizin rakiplerini elemesi halinde gruplar öncesi son adım olan play-off turundaki rakipleri de çekilen kuralar sonrası belli oldu.

İŞTE RAKİPLER:

- Fenerbahçe, Maribor'u elemesi halinde play-off turunda Twente-Riga eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

- Beşiktaş, Neftçi Bakü'yü elemesi halinde play-off turunda Aris Thessaloniki-Dinamo Kiev eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

- Adana Demirspor, Osijek'i elemesi halinde play-off turunda Olimpiakos-Genk eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Marmaray'ın Ayrılık Çeşmesi durağında intihar Devlet Bahçeli'yi kızdıracak açıklama geldi Güvenliğe saldırmıştı, 23 yıl hapsi istendi Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! Altın gidişatı yön değiştirdi: Aman dikkat!