'Kıvanç Tatlıtuğ ile yarışacak halim yok'

'Çocuklar Duymasın' dizisinin yıldızı Tamer Karadağlı (50), genç görünmek gibi bir derdinin olmadığını söyledi.

Klass dergisine röportaj veren Tamer Daradağlı, "Genç görünmek gibi bir derdim yok. 25 yaşındakilere özenip vücudunu onlarınki gibi tutmaya çalışmak bana pek doğru gelmiyor" dedi.



50 yaşındaki oyuncu, "Bu yaştan sonra baklava çıkarmaya mı çalışacağım? Kıvanç Tatlıtuğ ile yarışacak halim yok" şeklinde konuştu.



Tamer Karadağlı, sayesinde "Kızım Zeyno 11 yaşında. Sayesinde kadınlara daha saygılı ve özenli davranmayı öğrendim" ifadelerini kullandı. (Posta)


Elbise tercihi eleştiri yağmuruna tutuldu Nihal Candan için ünlü isimlerden paylaşım Kredi kartları için yeni dönem! İşte o karar... İrem Derici'den Nihal Candan paylaşımı Hande Erçel sütyensiz tarzıyla olay yarattı! Ünlü oyuncu dördüncü kez anne olmaya hazırlanıyor