Kırmızı kartın çıktığı maçta Fenerbahçe, Ankaragücü’ne tek gol attı, 3 puan aldı

Fenerbahçe, Başkent'teki zorlu maçta Ankaragücü'nü Osayi-Samuel'in golüyle 1-0'la devirdi. Sarı-lacivertliler 3'te 3 yaparken İsmail Yüksek 84'te kırmızı kart gördü.

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0 kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü.

Hafta arasında Twente’yi 1-0 yenerek UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara kalan Fenerbahçe, zorlu karşılaşmada hata yapmadı ve golü 60’da buldu. Osayi-Samuel, Dzeko’nun pasıyla ceza sahasının sağından çektiği şutla topu filelere gönderdi.

Ankaragücü golden sonra beraberlik için yükselense de Fenerbahçe savunmada yapmadı. Sarı-lacivertlilerde İsmail Yüksek 78 e 84. dakikalarda gördüğü sarı kartlar nedeniyle oyundan atıldı.

4. haftayı da galibiyetsiz geçen Ankaragücü 2 puanla 17. sırada yer alırken bir maçı eksik olan Fenerbahçe ise 9 puanla liderliğini sürdürdü.

Ankaragücü milli takım arasının ardından Sivasspor deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe ise sahasında Antalyaspor’u konuk edecek.

Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Mayıs ayının süper besinleri belli oldu Derbi öncesi futbolcular arasında kavga! Araç kanala uçtu: 1'i imam 2 kişi öldü Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı