Kariyerinde Liverpool, Fenerbahçe ve Başakşehir formalarını giyen 37 yaşındaki Slovak futbolcu Martin Skrtel sırtındaki ağrılar nedeniyle futbolu bırakma kararı aldı

37 yaşındaki Slovak savunmacı Martin Skrtel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda futbolu bırakacağını açıkladı.

Kariyerinde Liverpool, Fenerbahçe ve Başakşehir gibi çok önemli kulüplerin formasını terleten 37 yaşındaki Martin Skrtel futbolu bırakacağını açıkladı.

Futbolu bırakma nedenini sırtındaki ağrılara bağlayan Skrtel, ''20 yıllık kariyerimden sonra, bir karar vermek zorunda kaldım. Dunajska maçı, son karşılaşmam olacak. Kariyerim sona erecek. Çünkü uzun süredir sırtımda problem var. Artık bu şekilde çalışamam'' dedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Tecrübeli Slovak futbolcu oynadığı takımlardaki taraftarlara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Skrtel, ''Çalıştığım tüm ülkelerdeki tüm kulüplere, antrenörlere, takım arkadaşlarıma ve tüm kulüplerin taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum. Eşime, oğluma, anneme, babama, kardeşlerime yıllar boyunca yanımda oldukları ve beni her zaman destekledikleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Erden Timur, Zan Vipotnik için devrede Sağanak İstanbul'u bugün fena vuracak