En büyük seks fantezisini açıkladı. Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez'in açıklaması olay oldu

Ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez zaman zaman lüks yaşantısı zaman zaman da açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Son açıklamada Ronaldo ile ilgili bir açıklama yaptı ve ağzından seksle ilgili bir şey kaçırdı.

Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez, hayatını anlatan 'I Am Georgina' adlı belgeselle son dönemde sık sık gündeme gelmişti. Genç kadın son olarak ünlü futbolcu ile seks yaptığı en garip yeri açıklayarak magazin gündeminde yer edindi.

Ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez zaman zaman lüks yaşantısı zaman zaman da açıklamalarıyla dikkat çekiyor.

Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez, hayatını anlatan 'I Am Georgina' adlı belgeselle de sık sık gündeme geliyor. Genç kadın son olarak Cristiano Ronaldo ile seks yaptığı en tuhaf yeri yanlışlıkla ağzından kaçırdı.

2016'dan beri ünlü futbolcu ile birlikte olan Georgina Rodriguez sevgilisiyle kaplıcada seks yaptıklarını açıkladı.

Genç kadın açıklamasında "Sahilde yıkanmaktan kaçınmıştım ama eve geldim ve Cris bana kaplıcaya gitmemi söyledi. Islanmasınlar diye spa'da kollarımı yukarı kaldırmış olmaktan çok memnundum. Kollarımın böyle olmasından bıktım. Bir de evdeki havuzda neredeyse ayağa kalkmıyorum ve 'Pes ediyorum' diyorum" dedi.

Ronaldo'nun arkadaşlarından biri olan Ivan, modelin neyi ima ettiğini anladı ve "Spa'da değil, yatakta sevişebilirdin" dedi.

Buna yanıt olarak ise Georgina "Hayır, orada yaptık" itirafında bulundu.

Bu burçlara sahip olanlar çuvalla para kazanacak Operasyon: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! Farklı kişilerden 9 çocuğu var: İşte 23 yıllık eşi Yüksekova'daki yılan adası görüntülendi! Merkez Bankasının nisan ayı faiz kararını açıkladı Dolar dur durak bilmiyor; ayda yüzde 2,80 artış!