KANAL D INTERNET SİTESİNDE VİDEOCAST-YAYINCILIĞI BAŞLIYOR

www.kanald.com.tr adresini kullananlar yeni sistemle, istedikleri yer ve mekanda Kanal D yayınlarını takip edebilecekler.

Bu sistem nasıl kullanılacak:


Başlangıçta, Ana Haber Bülteni, Benimle Dans Eder misin?, Canlı Canlı ve 32.Gün programları olmak üzere 4 ana bölüme ait  son yayın programlarını, bilgisayarlarınıza ve mobil görüntülü cihazlarınıza taşıyabilecek ve istediğiniz yer ve mekanda Kanal D yayınlarını takip etme ayrıcalığını devam ettirebileceksiniz. Bunun için sadece www.kanald.com.tr  adresinden, en son yayın kayıtlarından temin etmek istediğiniz yayını, ‘VideoCast’ bölümünden seçmeniz yeterli. Seçtiğiniz programlara ait yayınların en son bölümleri www.kanald.com.tr adresine yüklendiği anda, sizlere mesajı ulaştırılacak ve siz de arzu ettiğiniz ekranda, bilgisayarınız yada mobil görüntülü cihazlarınız  vasıtası ile Kanal D yayınlarını teknolojinin bu hızlı ve yenilikçi sunumunda izleme imkanını yakalayacaksınız..



 

CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Otobüs kazası katliamı: 25 ölü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun