Kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ünlü şarkıcı Kalben'den ilk açıklama geldi. Kalben uyuşturucudan gözaltına alınmıştı

İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Kalben Sağdıç,  dün çıkarıldığı mahkemece yurt dışı çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kalben'den ilk açıklama geldi.

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Kalben olarak tanınan ünlü şarkıçı Kalben Sağdıç  dün gözaltına alınmıştı.

Evinde yapılan aramada 15 gram skunk isimli uyuşturucu ve bir miktar para bulunan Kalben, çıkarıldığı mahkemece yurt dışı çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kalben'den ilk açıklama geldi. Ünlü şarkıcı Kalben serbest bırakıldıktan sonra sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Kalben şunları söyledi:

"Canlarım; müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım.. Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım.. Kah güzel kah acı günlerimizi paylaştıklarım.. Umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım.. Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum."

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Derbi öncesi futbolcular arasında kavga! Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı