Kağıthane'deki silahlı saldırıda bir kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı

Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Etibank Caddesi'ne gelen 3 şüpheli, silahla ateş açtı. Saldırıda bir kişi yaşamını yitirdi, biri ağır 4 kişi yaralandı. 20'li yaşlarda olduğu öğrenilen şüpheliler, daha sonra olay yerinden kaçtı. Kimlikleri tespit edilen 3 şüpheliyi yakalama çalışması ise sürüyor.

Kaynak: AA-İHA

Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Etibank Caddesi'nde dün akşam saatlerinde, 20'li yaşlarda olduğu öğrenilen 3 kişi, hasım oldukları C.Ö. isimli kişiye silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda C.Ö. ve D.E'nin yanı sıra M.K, S.A. ve D.A. adlı kadınlar yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ 1'İ AĞIR 4 KİŞİ YARALI

Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan D.E. müdahaleye rağmen hayatını kaybetti, S.A' nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Araştırma sonucu şüphelilerin, hasım oldukları C.Ö'yü hedef aldıkları, vurulan diğer 4 kişinin çevredeki vatandaşlar olduğu tespit edildi.

Olay yerine güvenlik şeridi çekerek inceleme yapan polis, kimlikleri belirlenen 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Okan Buruk, Zaha hakkında son kararını verdi Fenerbahçe'de, Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı! Çivi batırdım Bu besinler tansiyonu 12/8'de tutuyor İki büyük kara deliğin çarpıştığı tespit edildi