İstanbullulara kötü haber. Milyonlarca araç sahibini üzecek gelişme. Akaryakıt zamlarından sonra İSPARK ücretlerine de zam geldi. Otopark ücretlerine büyük zam

Benzin, motorin ve LPG zamlarının ardından otopark ücretlerinde de fiyat artışı yaşandı. İBB Meclisi’nde oybirliği ile alınan karar doğrultusunda İBB şirketi İSPARK’ın işlettiği otoparkların ücretlerine yüzde 25 zam geldi.

İBB Meclisi mayıs ayı oturumlarının ikinci birleşiminde oybirliği ile alınan karar doğrultusunda İSPARK tarafından işletilen otoparklara yüzde 25 zam yapıldı.

Oturumda, İBB yönetiminin İSPARK personeline yapılacak yüzde 54.4 oranındaki zammın karşılanabilmesi için 2022 yılı park ücreti tarifesinde talep ettiği artış, AKP-MHP grubunun çoğunlukta olduğu komisyon tarafından revize edilerek uygun bulundu.

YÜZDE 25 ZAM

Komisyon şirketin finansman ihtiyacının sermaye artışı veya sübvanse teklifi ile karşılanması gerektiğini belirtti. Buna göre İSPARK'ın işlettiği otoparklara ortalama yüzde 25 zam yapıldı. Karar oybirliği ile kabul edildi.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Fatih Terim'in adı Al-Ahli ile anılmaya başladı Sergen Yalçın'dan şaşırtan karar ve imza Akpınar'la Suphiye Orancı hakkında yeni iddia Keneleri sakın patlatmayın