İstanbullular dikkat: Gece dışarda kalabilirsiniz! Metro seferleri gece yapılamayacak! Duyuru yapıldı. Bu haberi okumadan dışarı çıkmayın

Metro İstanbul, gece seferleriyle ilgili yaptığı düzenlemeyi duyurdu. Bu duyuruya göre, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında seferlerin bugün ve yarın saat 00.00'da sona erecek. Gece seferleri yapılmayacak.

Metro İstanbul, Fulya ve Yıldız istasyonlarının entegrasyon çalışmaları nedeniyle Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında seferlerin bugün ve yarın saat 00.00'da sona ereceğini duyurdu.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Fulya ve Yıldız istasyonlarının entegrasyon çalışmaları nedeniyle M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'mızda seferlerimiz 16-17 Aralık tarihlerinde 00.00'da sona erecek ve gece metrosu hizmeti verilemeyecektir" ifadeleri kullanıldı.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar TV karşısında giyinip soyunmayın görüntü alıyorlar