İstanbul'da LGBTİ+ karşıtı miting! Mitingde ilginç görüntüler ortaya çıktı

İstanbul'da LGBTİ+'lere karşı miting düzenlendi. LGBT+ karşıtı eylem sırasında yağmur yağdıktan sonra gökkuşağı çıkması sosyal medyanın gündemine oturdu. Tuğçe Kazak da mitingde konuşma yaptı. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meltem Ayvalı, konuşmasında "LGBTİ dayatmasını topraklarımızdan kovacağız" ifadesini kullandı.

Birçok grup, 'Büyük Aile Yürüyüşü' adı altında saat 14:30'da Saraçhane Parkı'nda toplandı.

Yürüyüş için Yesevi Alperenler Ocağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından bir video hazırlanmış; söz konusu mitingin duyurusu yapılarak 'dijital çağda LGBTİ+ propagandasının Türkiye'yi ve dünyayı saran bir virüs' olduğu ileri sürülmüştü; ayrıca "Cinsiyetsizleştirmek, insan neslini azaltmak, aile kurumunu yok etmek isteyen küresel ve emperyalist lobilere 'dur' demek istiyorsan, ailemizi, çocuklarımızı ve gelecek nesillerimizi korumak için büyük aile buluşmamıza sen de katıl" gibi ifadelere yer verilmişti.

LGBT+ karşıtı eylem sırasında yağmur yağdıktan sonra gökkuşağı çıkması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Gök kuşağı bayraklarının ayaklar altına alındığına dair görüntülerin paylaşıldığı mitingde LGBTİ+ kimliği, gericiler tarafından 'dayatma' olarak nitelendirildi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Yönetim Kurulu (GYK) üyesi Elif Eskin, "Türk sanatçısına yakışan tek bayrak Türk bayrağıdır" sözleriyle konserlerinde LGBTİ+ bayrağı açan sanatçılara tepki gösterdi.

Konuşmalar sırasında kalabalıktan tekbir getirenler oldu.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meltem Ayvalı, konuşmasında "LGBTİ dayatmasını topraklarımızdan kovacağız" ifadesini kullandı.

Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar, "15 Temmuz’da hain darbe girişimine karşı nasıl direnseydik bu kültürel, yozlaşmış saldırıya karşı da birlik olup direneceğiz. Üniversitelerde LGBTİ kulüpleri açacaklarmış, üniversitelerde LGBTİ dayatmasına izin vermeyeceğiz. O kulüpleri kapatacağız. Kadın ve erkek cinsiyetleri vardır" görüşünü dile getirdi.

TUĞÇE KAZAZ'IN KONUŞMASI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Eski manken Tuğçe Kazaz da mitinge katılan isimler arasında yer aldı.

Kazaz yaptığı konuşmada “Dünya ahir zamandan geçiyor. Artık Müslüman için sadece ibadet etme dönemi değil, artık uyanma, harekete geçme, duasında, kınamasında, savaşma zamanıdır. Bugün savaşılan unsurlarından bir tanesi için bugün toplandık. LGBTİ lobilerine karşı savaşmak için. LGBTİ bireyleri ve tercihlerini hedef almayacağız. Biz kılavuzumuzu Kuran’ı Kerim’den alıyoruz.

Allah yeryüzünde bir duruma müdahale ettiyse bu mutlaka güzellik içindir. Allah neden Lut kavmini yok etti? Neslin devamlılığın duracağını bildiği için. Allah, “Gidin LGBTİ’li bireyleri cezalandırın” demedi, Allah bize bunu tebliğ edin, uyarın, kınayın dedi. Bu yüzden LGBT’li bireyleri ve onların tercihlerini kesinlikle hedef almayacağız.

LGBTİ bugün belden aşağı hitap etmektedir, o yüzden ideolojisi büyüyemiyor. Niye LGBT + diyorlar hiç düşündünüz mü? Çünkü bunu devam ettirecekler. Bir süre sonra çocuklara, bebeklere, ağaçlara geçecek.

Bu noktada bunu durdurmamız gerekiyor, hep birlikte kınamamız gerekiyor. Maalesef Müslümanlar nefsine düşmüş durumda. Hepsi kendi cebine düşmüş durumda, ailesini zenginleştirmeye düşmüş durumda. Bizim maddiyata düşmemiz gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

CHP'yi yasa boğan ölüm Otobüs kazası katliamı: 25 ölü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Kibariye'den bomba ihanet itirafı: Her erkek yapar