İstanbul'da ekmek fiyatına zam. Karar İstanbul Ticaret Odası'nda alındı. İşte güncel ekmek fiyatı

31 Mart Seçimleri sonrasında birçok kalemde zamlar devam ediyor. İstanbul'da ekmek fiyatında artışa gidildi. İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla İstanbul’da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zamla 10 TL’ye çıkarıldı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Aralık 2023’te ekmek fiyat tarifesi güncellenmiş, 210 gram ekmek için azami fiyat 8 TL olarak belirlenmişti.

İstanbul’da İTO üyesi fırınların ekmek fiyat tarifelerinin belirlenmesi için İTO’nun Mayıs ayı meclis toplantısında oylama yapıldı.

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla İstanbul’da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zamla 10 TL’ye çıkarıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Ankara'da da ekmeğe zam yapılmıştı. Ankara’da 200 gramlık ekmek 10 TL’den, 400 gramlık Ata ekmeği 20 TL’den satılacaktı. 200 gram kepekli, tam buğday ve çavdar ekmekleri ile çiçek ekmeğin fiyatı 15 TL olarak belirlendi.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı Ali Koç ve Eray Yazgan arasında büyük gerginlik