İstanbul'da devlet hastanesinde film çekilecek çalışan bulunamadığı iddia edildi. Vatandaş isyan etti: İftar saati geldiği için kapalıymış

İstanbul'daki Kanûnî Sultan Süleyman Devlet Hastanesi'nde acil ultrason biriminde görevli personelin iftar saati nedeniyle çalışmadığı öne sürüldü. Ultrason çekmek üzere hastaneye gelen bir vatandaş acil bir durum yaşadıklarını buna rağmen filmi çektirecek kimseyi bulamadıklarını söyledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İstanbul Küçükçekmece'deki Kanûnî Sultan Süleyman Devlet Hastanesi'nde görüntüleme birimi ultrasonda çalışan personelin iftar saati nedeniyle çalışmadığı öne sürüldü.

Ultrason çekmek üzere hastaneye gelen bir vatandaş mağdur olduğunu söyledi.

"Acil" birimin kapalı halini video  kaydına alan vatandaş acil bir durum yaşadıklarını söyledi.

Söz konusu vatandaş video kaydında “Burası Kanûnî Sultan Süleyman Devlet Hastanesi. İftar saati geldiği için ultrason kapalıymış. Acil bir durum var ama iftar saatini bekliyoruz. Güzel.” derken duyuluyor.

Dries Mertens kariyerine Amerika'da devam edecek Dolar kuru 25 TL'ye düşecek ünlü ekonomist duyurdu Simon Kjaer, Fenerbahçe'ye geri dönme kararı aldı Çocuğu kanlar içindeyken TikTok yayını açtı Bu bitki tansiyonu 12/8'e sabitliyor! Haritayı gösterdi İstanbul'da yaşayanları uyardı