İstanbul'da dehşet anları. Kartal'da bir genç sokak ortasında saldırıya uğradı: 3 kişi önce dövdü sonra da bıçaklayarak kaçtılar

İstanbul Kartal'da akşam saatlerinde dehşet dolu anlar yaşandı. Bir genç 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Genci dövmeye başlayan 3 kişi daha sonra da bıçaklayarak kaçtı.

Kaynak: DHA

Kartal'da bir genç 3 kişilik grubun bıçaklı saldırısına uğradı. Gencin saldırıya uğradığı anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Orhantepe Mahallesi Doğa Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre, 3 kişilik grup, bir genci bilinmeyen bir nedenle darp etti. Grubun içindeki bir kişi darp ettikleri genci bıçakla yaraladı. O anları çevredeki bir vatandaş kameraya alırken bir yandan da polise ihbarda bulundu. Yaşanan olay vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Fenerbahçe'de, Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor Okan Buruk, Zaha hakkında son kararını verdi Bu besinler tansiyonu 12/8'de tutuyor Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı! Çivi batırdım İki büyük kara deliğin çarpıştığı tespit edildi