İstanbul'da çalışma kaosu. D-100 karayolu Ataşehir mevkiinde bir şerit trafiğe kapatıldı haftanın ilk günü İstanbul'da trafik kaosu yaşanıyor

Haftanın ilk iş gününde trafik kaosu yaşanıyor. D-100 karayolu Ataşehir mevkiinde bir şerit trafiğe kapatıldı, yoğunluk Maltepe'ye kadar uzandı. Bu çalışma 10 gün sürecek.

Kaynak: DHA

ATAŞEHİR, D-100 Karayolu'nda başlatılan altyapı çalışması nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı. Bu durum haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğuna neden oldu. Yoğunluk Maltepe D-100 karayolundan itibaren başladı.  

Ataşehir, D-100 Karayolu Kozyatağı-Göztepe yönünde sol şeritteki altyapı çalışması nedeniyle 3 Aralık tarihinden itibaren bir şerit trafiğe kapatıldı. Haftanın ilk iş gününde 10 gün sürecek çalışmanın etkisiyle D-100 Karayolunda Maltepe'den itibaren trafik yoğunluğu oluştu.

Cinsiyet değiştirme kararı almıştı yeni poz geldi Fenerbahçe, Talisca transferini bitirmeye yakın Aziz Yıldırım'ın yeni bombası Romelu Lukaku Serie A'nın yeni takımı Como, Icardi için ısrarcı Euroleague'de sezonun MVP'si Mike James oldu Sabaha karşı İzmir'de korkutan deprem