İstanbul Valiliği duyurdu! İstanbul'da okullara kar tatili geldi. İşte günlerce sürecek kar tatilinin biteceği tarih ve detaylar

İstanbul için kar yağışı uyarıları sürerken Valilik tarafından yapılan açıklamayla okulların tatil edildiği duyuruldu. Okullar ve üniversiteler 14 Mart Pazartesi gününe perşembe günü başlayacak yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre birçok ilde kar yağışı bekleniyor. İstanbul’da dört gün aralıksız kar yağacağı bildirildi. Hafta başına kadar etkili olacak yağış nedeniyle kentte turuncu alarm verildi. Bu gelişmeler nedeniyle okulların tatil durumu için açıklama bekleniyordu. 

İstanbul Valiliği, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul'daki tüm eğitim kurumlarında 'yüz yüze eğitim' faaliyetlerine ara verildi.

Beklenen açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan geldi.

İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre, olumsuz hava koşullarına önlem amacıyla tüm okulların perşembe ve cuma günü tatil edildiğini duyurdu. Kentteki üniversiteler de söz konusu tarihlerde tatil olacak.

Güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamu personeli de perşembe günü idari izinli sayılacak.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul’da okullar tatil edildi ve birçok ek önlem alındı.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş