İstanbul Sultanbeyli'de kan donduran olay! Sapık dede 9 yaşındaki torununa tecavüz etti. Sosyal medya ayağa kalktı

İstanbul Sultanbeyli'de kan donduran bir olay meydana geldi. 9 yaşındaki öz torununa tecavüz ettiği iddia edilen dede ile ilgili sosyal medyada yüzlerce paylaşım yapıldı. Olaya tepki gösteren binlerce twitter kullanıcısı 9 yaşındaki çocuğun sesi olmaya çalışıyor.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yaşayan bir adamın 9 yaşındaki torununa tecavüz ettiği iddiası tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Sosyal medya platformu Twitter'da #Sapıkdedetutuklansın etiketi ile açılan tag'ın altına yapıla paylaşımlar okuyanların kanını dondururken sapık dedenin bir an önce yetkili makamlarca tutuklanması istendi.

Tüm Türkiye, sosyal medya hesaplarına İstanbul Sultanbeyli'de yaşanan iğrenç ötesi olayı konuşuyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında meydana gelen olayda, bir dedenin 9 yaşındaki torununa tecavüz ettiği iddiası ortalığı bir anda karıştırırken, bir anda binlerce kullanıcı #Sapıkdedetutuklansın etiketiyle sapık dedenin tutuklanarak cezaevine gönderilmesini istediler.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Ev, araba veya arsa alacak burçlar açıklandı Fenerbahçe bu kez de Konyaspor'a takıldı Mayıs ayının en şanslı burçları belli oldu Dizel otomobili olanlara sanayi ustasından uyarı Okan Buruk imza için Mertens'i ikna etti