İsrail'den Cibaliye'de bir kanlı saldırı daha: Bombardıman düzenlendi çok sayıda ölü ve yaralı var

Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamaya göre İsrail Cibaliye bölgesine bombardıman düzenledi. Cibaliye kampının doğusuna düzenlenen saldırıda en az 4 kişi hayatını kaybetti, 20'nin üzerinde de yaralı var.

Filistin Kızılayı, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Cibaliye bölgesinde bombardıman düzenlediğini, saldırı sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 21 kişinin de yaralandığını duyurdu. 

Filistin Kızılayı’ndan yapılan açıklamada, “Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye’de bulunan Filistin Kızılayı sağlık merkezi, İsrail’in Cibaliye kampının doğusuna düzenlediği bombardımanda hayatını kaybeden 4 kişiye ve 21 yaralıya müdahale etti” denildi. Örgüt, sağlık merkezinde saldırı sonucu yaralananlara yapılan müdahale anlarını da paylaştı. 

Cinsiyet değiştirme kararı almıştı yeni poz geldi Fenerbahçe, Talisca transferini bitirmeye yakın Aziz Yıldırım'ın yeni bombası Romelu Lukaku Serie A'nın yeni takımı Como, Icardi için ısrarcı Teyakkuza geçildi. Emniyet ve jandarma da devrede Euroleague'de sezonun MVP'si Mike James oldu