İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir ölümden döndü. Trafik kazası geçiren bakan hastaneye kaldırıldı

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, aracıyla geçirdiği bir kaza sonrasında hastaneye kaldırıldı. Itamar Ben-Gvir radikal görüşleri ve sert söylemleriyle tanınan bir isim.

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten beri Gazze'de başlattığı soykırım devam ederken, Filistinli mahkumlarla ilgili sözleriyle büyük tepki toplayan İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, aracıyla geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Ben-Gvir'in içinde bulunduğu makam aracı Remle kentinde kazaya karıştı ve ters döndü.

Kazada yaralanan Ben-Gvir'in tedavi amacıyla yakındaki bir hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ciddi olmadığı aktarıldı.

Öte yandan sosyal medyada yer alan görüntülerde Ben-Gvir'in aracının başka bir araçla çarpıştıktan sonra ters döndüğü görülüyor.

"FİLİSTİNLİ ESİRLER İDAM EDİLSİN" DEMİŞTİ

Aşırı sağcı bakan Itamar Ben-Gvir, İsrail hapishanelerindeki aşırı kalabalığa son vermek için Filistinli esirlerin idam edilmesi gerektiği sözlerini sarf etmişti.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İnternetteki sahte ilanlara dikkat! Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı Mayıs ayının süper besinleri belli oldu Başörtüsü nedeniyle reddi hakim talebi