İsrail Savunma Bakanlığı'nın açıklaması ordunun verdiği rakamla çelişti. İşte 7 Ekim'den bu tarafa Gazze'de öldürülen İsrailli asker sayısı

İsrail'in Gazze'deki zulmü sürüyor. İsrail'in yaptığı vahşetin boyutu ise tam olarak bilinemiyor. Gazze'de toplu mezarlar bulunuyor. 10 binlerce Filistinli İsrail askerleri tarafından öldürüldü, işkence gördü. İsrail Savunma Bakanlığı 7 Ekim'den bu yana 711 güvenlik mensubunun öldüğünü duyurdu. İsrail ordusu da 615 askerin öldüğünü duyurmuştu. Rakamlar birbirini tutmadı.

Kaynak: A.A

İsrail Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, saldırıların başından bu yana 637'si orduda asker, 68'i polis ve 6'sı İç Güvenlik Teşkilatı Şin-Bet'ten (Şabak) olmak üzere İsrailli 711 güvenlik mensubunun öldüğü belirtildi.

Açıklamada, Gazze saldırıları sonrasında ölenlerin arkasında 248 kadının dul, 520 çocuğun yetim kaldığı aktarıldı.

İsrail ordusu ise bugün yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana 615 askerin öldüğünü duyurmuştu.

İsrail Savunma Bakanlığı açıkladığı rakamlar ile İsrail ordusunun internet sitesinde yayınlananlar arasındaki farkın nedenini açıklamadı.

10 BİNLERCE FİLİSTİNYİ ÖLDÜRDÜLER

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre İsrail ordusunun 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybedenleri sayısı 34 bin 904'e ulaşırken, yaralananların sayısı ise 78 bin 514'e yükseldi.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar TV karşısında giyinip soyunmayın görüntü alıyorlar