İsmail Küçükkaya: İyi bir gazeteci herkesle yatağa girer ama kimseden hamile kalmaz.

Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalında başladığı “Hayat Okulu” isimli yeni programının ilk konuğu gazeteci İsmail Küçükkaya oldu. Programda çok çarpıcı açıklamalar yapan Küçükkaya, İ“Televizyondaki ilk günümde sen geri zekalısın, ne işin var burada dedim kendime." diyerek kendini eleştirmesini de anlattı. İşte Küçükkaya'nın o sözleri...

Simge Fıstıkoğlu, mesleğine yıllarca emek veren, hatalarından ders çıkaran, pes etmeyen ve nihayet başaranlara maceralarını sorduğu “Hayat Okulu”nun ilk bölümünde gazeteci İsmail Küçükkaya’yı ağırladı.

Simge Fıstıkoğlu’nun sorularını yanıtlayan İsmail Küçükkaya, aile bütçesine katkı sağlamak için 5 yaşından 14 yaşına kadar simit sattığını ve bu tecrübenin kendisini çok beslediğini, sokakların hangi mesajları verdiğini şimdi daha iyi anladığını söyledi.

İsmail Küçükkaya, yazılı basından televizyona uzanan gazetecilik kariyerini, tecrübelerini ve unutulmaz anılarını anlattarak “Televizyondaki ilk günümde sen gerizekalısın, ne işin var burada dedim kendime." diyerek kendini eleştirdiğini de anlattı. Küçükkaya; “Rahmetli Ufuk Güldemir’in söylediği gibi; iyi bir gazeteci herkesle yatağa girer ama kimseden hamile kalmaz.” diye de ekledi.

Usta gazeteci özel hayatına ilişkin de, en büyük beklentisinin bir kız çocuğu babası olmak olduğunu, ama olmadığını açıkladı.




Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!