İrfan Buz, Osayi-Samuel ile arasında geçen pozisyonu anlattı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Maçın son dakikalarında Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz ile Fenerbahçe oyuncusu Osayi-Samuel arasında yaşanan pozisyon sonrası saha bir anda karıştı. İrfan Buz, Osayi-Samuel ile arasında geçenleri anlattı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor ile Fenerbahçe arasındaki heyecan dolu mücadele 1-1 sona erdi.

Maçın son dakikalarında ise sinirler oldukça gerildi. Taca çıkan topta oyunu hızlı başlatmak isteyen Osayi-Samuel, Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz'u itti. Giresunspor yedek kulübesi Osayi-Samuel'in üstüne yürürken maçın hakemi Osayi-Samuel'e sarı kart gösterdi.

İki takım futbolcuları arasında yaşanan olaylar soyunma odası tüneline kadar sıçradı.

''FUTBOLUN İÇİNDE OLAN ŞEYLER''

Maçın ardından İrfan Buz, Osayi-Samuel ile arasında geçen olayı anlattı. İrfan Buz, ''Osayi-Samuel topu almak istedi, son dakikalardı. Ben de topu bıraktım orada. Topu tutup, hemen veremezdim. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Stres faktörleri olabiliyor'' dedi.

Wanda Nara'nın iç çamaşırlı pozu şaşkına çevirdi Fatih Terim'in yerine Erol Bulut geliyor Hande Baladın gala gecesine damga vurdu Abdullah Avcı, Umut Nayir ile masaya oturacak Okan Buruk, Zaha hakkında kararını verdi Cem Yılmaz'ın gösterisinde olay çıktı