İnsanlığın geleceğine dair merak edilenleri anlatıyor... Dünyaca ünlü biyolog Bruce H. Lipton ile siyaset felsefecisi Steve Bhaerman'dan “Kendiliğinden Evrim”

Hepimiz hastalıklardan görünüşte mucizevi bir şekilde kurtulan insanların hikayelerini duymuşuzdur, peki  bu gerçek olabilir mi? Dünyaca ünlü biyolog Bruce H. Lipton'a göre bu sadece mümkün değil, halihazırda gerçekleşiyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Kendiliğinden Evrim'de, epigenetik biliminin dünyaca ünlü uzmanı, değişen biyoloji anlayışımızın gezegenimizin tarihindeki bu çalkantılı dönemde yön bulmamıza nasıl yardımcı olacağını ve her birimizin bu küresel değişime nasıl katılabileceğimizi ortaya koyuyor.

Dr. Lipton, siyaset felsefecisi Steve Bhaerman ile birlikte bizi bugün bulunduğumuz yere getiren ve aynı zamanda statükoya saplanmış halde tutan eski inançları sorgulayarak, kendiliğinden evrimi tetikleyebileceğimizi ve türümüzü daha parlak bir geleceğe nasıl taşıyabileceğimizi  düşünmeye davet ediyor:

Kendiliğinden evrim DNA’nın rolünü, biyolojinin “tartışılmaz” temellerini, zihin ve madde arasındaki ilişkiyi, her birimizin  nasıl dünyamızın sağlığını ve büyümesini destekleyen gezegensel "kök hücreler" haline gelebileceğimizi tartışıyor.

Dünyaca ünlü biyolog Bruce H. Lipton ile siyaset felsefecisi Steve Bhaerman’ın kaleme aldığı “Kendiliğinden Evrim” Beyaz Baykuş Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde…

Fatih Terim'in yerine Erol Bulut geliyor Sigara fiyatlarına yeni zamlar geldi: İşte o liste Okan Buruk'tan, Marcao'nun geri dönüşüne onay Mert Hakan Yandaş kredisini tamamen tüketti 110 kilodan 50 kiloya düştü şimdi tanınmaz halde Kurban Bayramı'nda emeklilere en az 10 bin lira...