İnşaat halindeki binada insan iskeleti bulundu. Erkeğe ait olduğu değerlendiriliyor

Konya'da iki yıldır inşaatı durdurulan 13 katlı binada insan iskeleti bulundu. Kıyafetlerinden erkek olduğu değerlendirilen iskeletin kime ait olduğu ve ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Merkez Karatay ilçesi Alaaddin Kap Caddesi üzerinde bulunan davalık olduğu için inşaatı durdurulan 13 katlı bir binaya giden işçiler hayatını şokunu yaşadı. 

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 2 yıldır davalık olan ve faaliyetleri durdurulmuş inşaata malzeme toplamak için gelen işçiler inşaatın 11. katında insan iskeleti buldu.

İşçiler olayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından insan iskeleti otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

ERKEK OLDUĞU DEĞERLENDİRİLİYOR

Kıyafetlerinden erkek olduğu değerlendirilen iskeletin kime ait olduğu ve ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşma  başlatıldı.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar TV karşısında giyinip soyunmayın görüntü alıyorlar Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı